Hlavní obsah

Nový kurz sebeobrany na Veleslavíně

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvýšit své šance nebýt snadnou obětí a užít si tři měsíce cvičení ve skvělé partě lidí se stejnými zájmy mohou zájemci o sebeobranu od září na Praze 6.

Foto: Sebeobrana Praha

Základní kurz sebeobrany na Praze 6

Článek

Nedávno vypsaný Základní kurz sebeobrany na Praze 10 byl obsazen tak rychle, že se pro další zájemce Sebeobrana Praha, z. s. rozhodla vypsat paralelní kurz Level 1 v prostorách UK FTVS na Praze 6.

Kurz, ve kterém si účastníci osvojí dovednosti k obraně proti běžným způsobům útoku, naučí se, jak jednat před samotným konfliktem, a v neposlední řadě zvýší své fyzické schopnosti potřebné k sebeobraně, bude od 12. září probíhat každé úterý na adrese José Martího 31, Praha 6 (18:00 - 19:30).

I v tomto kurzu je samozřejmě z důvodu udržení kvality cvičení počet uchazečů limitován, a tak by zájemci neměli váhat s přihlášením prostřednictvím formuláře na webových stránkách Sebeobrana Praha.

Sebeobrana Praha nabízí výuku sebeobrany v pravidelných kurzech na různých úrovních. Všechny probíhají pod vedením zkušených profesionálů, lektorů působících na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy. Koncept sebeobrany v podání této organizace vychází z mnohaletých zkušeností hlavních instruktorů s velkým množstvím bojových sportů a je založený na výběru těch nejjednodušších, maximálně účinných technik.

„Koncipujeme kurzy tak, aby byly efektivní, účelné a v rámci daných specifik těchto kurzů také zábavné,“ vysvětluje hlavní instruktor a jednatel Sebeobrana Praha z.s., vedoucí oddělení úpolových sportů a garant výuky bojových sportů na UK FTVS, PhDr. Radim Pavelka, Ph.D., a dodává: „V rámci našeho základního kurzu Level 1 dokážeme každému, i nesportovním jedincům, zaručit progres.“

Reklama

Výběr článků

Načítám