Hlavní obsah

Nové žáky přivítali také ve Skuhrově nad Bělou

Novinky, Martin Fletcher

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Skuhrově nad Bělou se stalo tradicí, že vždy v první školní den se koná pár minut po osmé hodině ranní nástup žáků místní základní školy.

Foto: Martin Fletcher
Článek

Ředitel Oldřich Málek přivítal všechny žáky, pedagogy a rodiče. Představil nové či staronové posily pedagogického týmu a též představil nové děti, které přestoupily do místní základní školy. Pak proběhlo představení prvňáčků, kteří na svůj úvodní vstup do školního života dostaly od Královéhradeckého kraje tašku s překvapením.

Po ukončení slavnostního nástupu jsme sledovali kroky prvňáčků a jejich učitelky Kateřiny Hvězdové. Do 1. třídy tady nastoupilo 14 žáků. Paní učitelka všechny vřelým slovem a úsměvem přivítala a ukázala jim průvodce jejich prvním rokem školy, kterým je postava z večerníčku Rákosníček. Děti si v podání paní učitelky a klavíru poslechly o Rákosníčkovi písničku a vybarvily si jeho obrázek. Za vybarvený obrázek dostaly všichni svou první jedničku.

Paní učitelka pak pohovořila s rodiči a sdělila jim důležité školácké informace. Pak se všechny děti postavily ve svých lavicích, rozloučily s paní učitelkou - a už se prý těší na další školní den.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám