Hlavní obsah

Nové trendy pro úspěšné podnikání v hlavní roli olomouckého semináře

Novinky, Radim Kašpar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V salonku Berenicé Regionálního centra Olomouc se v úterý 27. listopadu uskuteční od 14 do 16 hodin praktický seminář nejen pro podnikatele. Pro účastníky jsou připraveny tři přednášky, které přinesou cenné informace z oblasti dotací, koučinku a v neposlední řadě také komunikace a PR.

Foto: Radim Kašpar

Pozvánka

Článek

Na semináři Nové trendy pro úspěšné podnikání zazní tři tematicky zaměřené příspěvky. Oblasti semináře byly vybrány s ohledem na praktickou využitelnost a požadavky ze strany živnostníků i firem. 

Na téma Budoucnost kohezní politiky, tedy o přípravě projektů a dotací v dalším finančním období 2013 - 2020, pohovoří Mgr. Roman Štěpánek. Přednášku zaměřenou na koučování a rozvoj lidských zdrojů povede Mgr. Michal Hejsek. Účastníci se také seznámí se základy efektivní komunikace s cílem oslovit cílového zákazníka či obchodního partnera. 

Účast na semináři je zdarma. Zájemci se musejí zaregistrovat do 22. listopadu na e-mailové adrese vankova@rpsc.cz 

Seminář připravuje společnost RPSC ideas s. r. o. ve spolupráci s Hospodářskou komorou v Olomouci a podnikatelským klubem Business for Breakfast Olomouc. 

Reklama

Výběr článků

Načítám