Hlavní obsah

Netradiční vánoční trhy v Ostravě: co dárek, to originál

Novinky, Tereza Bednaříková

V neděli 11. prosince se od 10 do 20 hodin koná v multižánrovém centru Cooltour Ostrava na Černé louce netradiční trh plný módních originálů.

Foto: Tereza Bednaříková

Pozvánka na akci

Článek

Lámete si hlavu s tím, jak originálně potěšit sebe nebo své blízké? Inspiraci můžete najít na Nekonvenčním vánočním trhu v Ostravě.

"Multižánrové centrum Cooltour v Ostravě pořádá Nekonvenční vánoční trhy, s podtitulem Kup dárek- koupíš originál! Touto akcí chce nabídnout lidem originální, ručně vyrobené dárky pro jejich blízké, které mohou nakoupit na jednom místě na třetí adventní neděli," informovala Martina Raclavská, organizátorka akce.

"Cílem je bojovat proti šedi vánočních nákupů a podpořit českou autorskou tvorbu, která má oproti sériové výrobě co nabídnout. Můžete se těšit na třicet prodejců s pestrým sortimentem výrobků - oblečení pro děti i dospělé, hračky, šperky, dřevěné doplňky, tašky, kabelky, opasky, čepice, brože, keramiku, hodiny, obrazy, grafiky a další," uvedla.

Raclavská dále dodává: "Pro rodiny bude připravena dětská tvůrčí dílna - starší děti si budou moci vyrobit malé dárečky pro rodiče a ti mladší se vyřádí. Jako zpestření nákupů je nachystaná celodenní projekce DIY videí (Do It Yourself) - natočené nápady jako inspirace pro vlastní kreativitu."

Více informací a ukázky od prodejců najdete na www.cooltourova.cz

A kde nové multižánrové centrum najít? Nachází se na Černé louce v pavilonu C, vchod z ulice U Výstaviště.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám