Hlavní obsah

Netradiční silvestrovská oslava. Na lyžařském svahu v centru Zlína

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netradičně mohou oslavit lidé Nový rok ve Zlíně. Kdo nechce trávit silvestrovský večer v restauracích či klubech, může vyrazit na lyžařský svah J. Šperky nad Domem umění v centru města.

Foto: Petra Svěráková
Článek

Tam se na poslední den a noc letošního roku připravuje velká megapárty s bohatým doprovodným programem. Začátek pořadatelé plánují na 21 hodin.

"Chybět nebudou soutěže a také například adrenalinové překvapení. Návštěvníkům budou k dispozici 4 bary, grilování, tombola o super ceny a 2 stany s muzikou. Večerem bude provázet moderátor Jakub Ohnutek a KISS Rádio Publikum," řekla za provozovatele areálu Petra Svěráková.

Vrcholem večera pak bude velký ohňostroj za účasti primátora města Zlína Miroslava Adámka. Oslavy příchodu Nového roku se na zlínském svahu uskuteční za každého počasí.

Prozatím se daří svah uměle zasněžovat, na sjezdovce je přibližně 50 cm sněhu. Dojezd sjezdovky, kde se bude párty konat, je pokrytý umělým kobercem.

Provoz vleku bude 31. prosince od 9.00 do 15.00 hodin. Na Nový rok podle sněhových podmínek. Akce je pro všechny zdarma. Zajištěno je parkoviště pro 550 aut, kde mohou lidé nechat svůj vůz do druhého dne.

Více informací:

http://www.facebook.com/svahzlin?ref=ts=ts

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám