Hlavní obsah

Neplatí výživné, proto ho hledají policisté

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kutnohorská policie ve spolupráci s celorepublikovou a městskými policejními stanicemi pátrají po Petrovi Benešovi, neplatícím výživné, za což byl již v minulosti nepodmíněně odsouzen. Má se vyskytovat v Praze.

Foto: PČR

Hledaný Petr Beneš

Článek

Hledaný 41letý Petr Beneš je důvodně podezřelý ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy. Dluh na výživném přesáhl již částku 160 tisíc korun. V minulosti již byl pro tento trestný čin odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody. Jako místo současného pobytu bylo zjištěno hlavní město Praha. Fotografii společně s popisem mají všechny hlídky policistů a současně i strážníci Městských policií.

„Policie žádá veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném. Občané, kteří by svými poznatky mohli přispět k jeho vypátrání, mohou oslovit kteréhokoli policistu nebo tak učinit na známé telefonní lince 158,” informovala tisková mluvčí Policie ČR Kutná Hora Vendulka Marečková.

Trvalé bydliště Petra Beneše je v okrese Kutná Hora.

Reklama

Výběr článků

Načítám