Hlavní obsah

Nemocnice zve na přednášku o El Salvadoru

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Masarykův onkologický ústav pořádá přednášku El Salvador - země dvou tváří v Galerii Žlutý kopec (2. patro Švejdova pavilonu). Uskuteční se ve čtvrtek 18. ledna od 15.30 hodin.

Foto: Jiří Smutný

MOÚ, Švejdův pavilon

Článek

Obvykle je to tak, že přednášející je český turista, který zavítal do nějaké exotické země. Tentokrát je to naopak. Přednášející je člověk, který je v Brně poprvé na návštěvě a bude vyprávět o zemi, odkud přichází.

Oscar David De Jesús Navarro je jednadvacetiletý syn pastora Apoštolské církve ve městě Ilobasco. V rámci své církve se věnuje práci s dětmi a mládeží. Vyprávění bude doplněno zajímavým fotografiemi. Tlumočení do češtiny je zajištěno. Vstup je volný.

El Salvador je skutečně země dvou tváří. Ta příznivější představuje zemi uprostřed Střední Ameriky, z jižní strany omývanou Tichým oceánem. Je to země s nádhernou flórou i faunou. Země, ze které se do celého světa vyváží káva. Mezi ty nepříznivé tváře patří boj gangů.

Reklama

Výběr článků

Načítám