Hlavní obsah

Německý představitel folku a world music Dyrk Shivay vystoupí v Třebíči

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dyrk Shivay se po velkém úspěchu vrací v září do České republiky. Jeho skvěle znějící hudba už u nás zaujala řadu posluchačů, a tak se tentokrát podívá také na Vysočinu, protože zdejší publikum si pochvaluje nejeden zahraniční umělec.

Foto: Sven Kosakowski

Dyrk Shivay vystoupí 9. září v třebíčské Zadní synagoze

Článek

Koncert Dyrka Shivaye se koná 9. září od 19:00 hodin v Třebíči, umělec si vybral krásné prostory Zadní synagogy, které jeho koncert promění v nevšední zážitek. Uvažuje také o tom, že zde natočí klip z jeho živého vystoupení. Vždyť v České republice se mu velice líbí a chválí si především své fanoušky, kteří jsou vždy vnímaví a dokáží se skvěle vcítit do jeho autorských písní.

Dyrk Shivay je německý zpěvák/songwriter, který si svou nezávislou hudbou získává čím dál větší publikum. Jeho psaní písní je neobyčejné - zčásti irské a orientální vlivy tomu všemu dodávají především exotický zvuk. Každá píseň vypráví zvláštní příběh a vypraví tak posluchače na cestu plnou emocí. Člověk tak může doslova pociťovat s tímto spojené intenzivní zážitky, které skrze magické živé vystoupení velice často zanechávají husí kůži.

O intimní a uvolněnou atmosféru na koncertech jde Dyrkovi především a staví ji do popředí. Velmi si potrpí například na vonné tyčinky, které si dovezl ze svých cest a jimiž vždy vítá posluchače do provoněného sálu.

V této době Dyrk pracuje na svém novém albu, které by mělo vyjít v zimě. Na svých českých koncertech však již zahraje převážně nové písně z plánovaného alba. V příštím roce se Dyrk Shivay chystá na pár českých festivalů a už nyní je jisté, že o tomto skvělém umělci v budoucnu ještě hodně uslyšíme.

Další plánované koncerty:

08. 09. 2017 OSTRAVA / Stará Aréna

08. 09. 2017 OSTRAVA / Stará Aréna 09. 09. 2017 TŘEBÍČ / Zadní synagoga

08. 09. 2017 OSTRAVA / Stará Aréna 09. 09. 2017 TŘEBÍČ / Zadní synagoga 10. 09. 2017 PRAHA / Prostor Země

02. 02. 2018 LIBEREC / Bedna Klub

Reklama

Výběr článků

Načítám