Hlavní obsah

Největší Street Dance Kemp v České republice zakončí Party weekend

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SDK PARTY WEEKEND je velkolepým zakončením týdenního Street Dance Kempu, konaného v SDK AREÁL - Autokemp Olšovec. Vyvrcholí 11. července světovým finále tanečních battlů. Na hlavní stage SDK se tak představí ti nejlepší z nejlepších a na diváky čeká výjimečná podívaná.

Foto: Archiv SDK EUROPE WORLD BATTLE TOUR

Street Dance Kemp

Článek

Po loňské mega párty s Majkem Spiritem, Benem Cristovaem, Prago Union opět organizátoři nabídnou víkend u vody plný skvělé hudby a tance, letos ještě hvězdnější line – up. V pátek 10. července vystoupí R. A. The Rugged Man!, DJ Wich s LA4, s novou deskou a na pódiu se ukáže i Separ, z Brna pak Tafrob a Maniak.

To všechno, stejně jako loni, proběhne po finále bboy battlu crew na crew a hip hopu 1 na 1, v sobotu 11. července bude na programu SDK.EUROPE WORLD BATTLE FINALS 2015 s velkou závěrečnou párty až do rána.

Párty se na SDK však nekonají jenom během závěrečného víkendu, ale celý týden, a to každý večer. Stovky tanečníků téměř ze čtyř desítek zemí světa si užívají skvělé prostředí na břehu rybníka a tančí až do rána.

Letošní novinkou jsou žánrové párty po celý týden – Cubana, Jamajca, Afrohouse nebo Hip Hop Night, ve čtvrtek večer po workshopech vypukne James Brown funky párty. Prostředí kempu se během tematického večera celé promění, a to nejenom hudbou. Chybět nebude ani hip hopová legenda Loose Joint, člen Elite Force Crew, který spolupracoval i s Michaelem Jacksonem (videoklip “Remember The Time”), Willem Smithem nebo Mariah Carey, a který patří k nejrespektovanějším tanečníkům vůbec.

Na oba dva dny je možné si koupit exkluzivní zvýhodněnou vstupenku SDK PARTY WEEKEND, která zahrnuje program na oba dva dny a místo na stan zdarma.

Organizátoři SDK zvou každoročně do Jedovnic na Blanensku světovou taneční elitu, aby se od ní učili stovky tanečníků nejrůznějším tanečním stylům - hip hop, house dance, dancehall, breakdance, krump a spustě dalším. Lektoři těchto stylů jsou často jejich zakladatelé nebo ti největší průkopníci, a o jejich workshopy je obrovský zájem.

Vstupenku je možné koupit i na jednotlivé večery.

Reklama

Výběr článků

Načítám