Hlavní obsah

Největší akce s oblečením na Příbramsku už tuto sobotu

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od ohlášení čtvrtého ročníku Fashion Second Handu uběhlo pět měsíců. Největší akce s oblečením v Příbrami už klepe na dveře. Plocha sportovní haly u aquaparku se již v sobotu 24. března zaplní stovkami žen a kopou oblečení.

Foto: Lukáš Ernst
Článek

Fashion Second Hand se tento rok přesunul z prostor tělocvičny na Jiráskových sadech do největší příbramské sportovní haly. Hlavním důvodem změny je parkování a lepší přístup do sportovní haly, než bylo na Jiráskových sadech. O pár míst se podařilo navýšit i kapacitu. I tak je ale poptávka o prodejní místa větší než jejich počet. 

Možná by se mohlo zdát, že akce je pouze pro ženy, ale už minulý rok se zúčastnil i jeden muž. Letos jsou přihlášeni muži dva.

Akce končí v pravé poledne 

Přijít nakupovat můžete od 9 hodin ráno až do dvanácti hodin. Připraveno je přes padesát prodejních stánků. Jedním z nich bude i stánek s oblečením modelky Lucie Křížkové a zpěvačky Marty Kubišové, kde z prodeje jejich kousků půjde výtěžek na dobrou věc. 

Veškeré oblečení, které ženy neprodají, mohou zanechat v připravených pytlích, a organizátorka jej doveze do dětského domova Pepa v Lazci.

Přijďte, a udělejte si hezké sobotní dopoledne plného oblečení a dobré kávy. Připravené je i něco na zub. Vstupné je dobrovolné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám