Hlavní obsah

Nejhezčího panelákového psa budou hledat v Jablonci nad Nisou

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo bydlí na sídlišti a má pejska, ví, jaký je problém s jeho venčením. V Jablonci nad Nisou se to rozhodli změnit a v rámci přípravy pilotního projektu venčících ploch s oplůtky proběhne v sobotu 22. září od 14.00 hodin na sídlišti Mšeno soutěž o nejhezčího panelákového pejska.

Foto: Martina Rambousková

Hlavní pořadatel akce Petr Pošmourný, kandidát do kraje č. 6

Článek

Po dlouhodobých sporech mezi „pejskaři“ a městem se blýská na lepší časy.  Městští zastupitelé mezi sebou nalezli shodu a je připravován projekt venčící plochy s oplůtky pro volné venčení pejsků z okolních paneláků.

„Jsme velmi rádi, že přípravy projektu se zhostili naši zastupitelé za TOP 09. Pokud se projekt vydaří, město bude s tvorbou podobných ploch pokračovat," uvedl Petr Pošmourný, předseda RV TOP 09 a kandidát TOP 09 č. 6 pro krajské volby.

„Panelákových pejskařů neustále přibývá a za své nemalé poplatky si rozhodně zaslouží zlepšování služeb v této oblasti. Místo pro prezentaci projektu jsme zvolili přímo na jeho budoucím místě, louce nad autobusovou zastávkou škola Mozartova. Na této ploše jsme připravili bohatý program pro pejskaře i jejich ostatní rodinné příslušníky," dodal Petr Pošmourný.

Účast na akci přislíbila řada známých osobností Jablonecka a o milá překvapení nebude nouze, všechna se na pozvánkový leták bohužel nevešla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám