Hlavní obsah

Nejen vína, ale i šanci svézt se rychlým autem nabídne Kunratické vinobraní

Novinky, Adam Klofáč

Skvělá výhra za pouhých 25 Kč. I to mimo jiné nabídne Kunratické vinobraní, které se uskuteční v pátek 23. a v sobotu 24. září v areálu pražské Kunratické tvrze.

Foto: Adam Klofáč

Ferarri F430

Článek

Oslavou prvního burčáku začne akce s názvem Kunratické vinobraní. Akce je dvoudenní. Začíná v pátek 23. září od 17 hodin a trvá přes celou sobotu (od 10 hodin do půlnoci).

Na akci Kunratické vinobraní bude možnost za 25 Kč vyhrát v tombole jízdu ve Ferrari. Jízda trvá půl hodiny na letišti v Příbrami nebo v provozu. Termín jízdy si vítěz může vybrat sám. Na výběr ovšem budou i další sportovní vozy: kromě Ferrari F430 také Porsche 911 Turbo, Corvette Z06, Ford Mustang Shelby GT 500, Aston Martin DB9 Mansory, Audi R8, KTM X-BOW nebo Nissan GT-R.

Na akci budete mít možnost ochutnat více než 200 druhů vín Čech, Moravy a různých koutů světa. Například vína z Francie, Itálie, Gruzie, Kalifornie, JAR, Makedonie a spousty jiných zemí. Budete mít možnost ochutnat i první burčák, který se bude čepovat z 1. českého "burčákomatu". K vínu nesmí chybět bohaté občerstvení - sýry, salámy a speciality z grilu.

Na Kunratické vinobraní můžete přijít v pátek 23. září a sobotu 24. září do areálu Kunratické tvrze na adrese Golčova 1, Praha 4. Více informací na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám