Hlavní obsah

Nejen na Jiřího Schmitzera na Zámeček v Roztokách

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Povodně, které zaplavily v srpnu 2002 Prahu, zle poničily i bývalou vodní tvrz, Zámeček v Roztokách u Prahy. Po řadě let oprav a úprav se Roztoky zase zapisují do povědomí kulturními akce. Nadcházející "Zámeček" je třetím ročníkem, akce má velký ohlas.

Foto: pořadatelé festivalu
Článek

Po dvou úspěšných ročnících i v roce 2013 ožije první červnovou sobotu prostor Středočeského muzea v Roztokách rejem hudebního a kulturního festivalu Zámeček.

Letošní ročník, začínající v sobotu 1. června v pravé poledne, si vezme ty dobré věci z ročníků předchozích a obohatí program o nové hosty a projekty, které jste ještě v Roztokách neměli možnost vidět ani slyšet. Vstup bude tradičně zdarma, podpořit nás budete moci koupí pamětní placky či trička.

Uvidíte a uslyšíte od divadla po muziku - např. Jiřího Schmitzera, skupinu Balkan Mera, Hugo a já, Divadlo D 21, k tomu řadu vystoupení - např. lacross, taekwondo, ohnivou   show, také hasičskou techniku, k dispozice je čajovna i vegetariánská jídla, ale je toho daleko více.

Zklamáni nebudete, jen si domluvte slušné počasí.

Reklama

Výběr článků

Načítám