Hlavní obsah

Nedělní pohádka ve zlínském Zlatém jablku zavede děti do dalekého Orientu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S dalším pohádkovým příběhem přijede v neděli 28. dubna do zlínského obchodního centra Zlaté jablko již dobře známé Dřevěné divadlo Jana Hrubce. Loutkové představení Aladinova kouzelná lampa je na programu v 10 a v 15 hodin v dětském koutku. Vstup je i tentokrát zdarma.

Foto: Dřevěné divadlo
Článek

Již tuto neděli se mohou děti těšit na další pohádkový příběh z pravidelného cyklu pohádkových nedělí ve Zlatém jablku. Tentokrát se děti vydají společně s Aladinem pro kouzelnou lampu do tajemné hory Káf.

Ovšem v pohádce nemá hrdina nikdy na růžích ustláno a Aladin bude moci vyzkoušet svoji vytrvalost a statečnost, hned několikrát. Představení vtáhne diváky do atmosféry dávného orientu. Oko potěší jeho malebností. A ucho kulturou použitého jazyka. To vše za doprovodu stylové arabské muziky.

Během čtyřicetiminutového představení musí být pod dohledem rodičů pouze ti nejmenší, tedy děti do tří let. Rodiče ostatních dětí mohou volný čas ve Zlatém jablku vyplnit po svém. Místo na divadelní představení je navíc možné si i rezervovat prostřednictvím telefonního čísla 733 641 769. (Z organizačních důvodů je ale nutné, aby se děti, které mají rezervaci, dostavily do dětského koutku nejpozději 15 minut před začátkem představení.) O pohádky je mezi malými návštěvníky značný zájem, a opozdilcům se tak může stát, že se na představení již nedostanou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám