Hlavní obsah

Neděle ve znamení strašidel

Novinky, Markéta Štěpánková

Neděle 21. října byla trochu strašidelná, zejména kolem Bečvy, konkrétně u Divadelního klubu Véčko v Přerově bylo možné potkat spoustu roztodivných tvorů. Konal se zde totiž první ročník Halloweenského karnevalu pořádaného RC Sluníčko Přerov, z. s.

Foto: Ladislav Štulpa ( www.fotostulpa.cz)

Karneval si užili všichni - děti i dospělí

Článek

O půl třetí se v klubu začaly scházet první strašidelné bytosti. Mohli jste zde potkat kostlivce, upíry, čarodějnice, duchy, ale třeba i dýně a princezny. O program se během strašidelného rejdění postaral šašek Viky (Viktor Kohout), který zabavil malé i velké. 

Díky nově navázané spolupráci s Galerií Přerov náš karneval navštívil i známý mamut Čenda. Galerie Přerov se také postarala o tvoření pro děti a malování na obličej. 

Každý účastník masce navíc obdržel dárkovou tašku, která obsahovala drobné dárky od našich sponzorů, za což jim moc děkujeme.

Akce se velmi vydařila a už se těšíme na další ročník!

O RC Sluníčko v Přerově

Jsme prima parta maminek převážně na mateřské či rodičovské dovolené, která ve svém volném čase s nadšením, láskou a bez nároku na honorář provozuje Rodinné centrum Sluníčko v Přerově, z. s.

Svým snažením v rámci centra podporujeme úzký vztah mezi dítětem a matkou, případně otcem či prarodiči. Chceme, aby rodiče u nás trávili s dětmi čas plnohodnotně a aktivně. Děti si proto u nás s mámou a tátou nejen hrají, ale mohou společně využít také naši širokou nabídku dalších činností.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám