Hlavní obsah

Nedal přednost, výsledkem srážka dvou aut a tři zranění

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke střetu dvou škodovek došlo ve středu 14. prosince ráno na křižovatce mezi Kostelcem na Hané a Smržicemi. Řidič Octavie nedal přednost po hlavní silnici jedoucí Felicii. Náraz obrátil menší vůz na bok. Při nehodě utrpěli zranění oba řidiči a spolucestující z Felicie.

Foto: PČR Prostějov
Článek

"Osmapadesátiletý řidič Škody Octavia jel ve směru od Čelechovic na Hané ke křižovatce Kostelec na Hané - Smržice. Nerespektoval dopravní značku Dej přednost v jízdě a vjel do ní ve chvíli, kdy po hlavní silnici ve směru od Kostelce přijížděla Škoda Felicia combi s nákladním přívěsným vozíkem. Po střetu obě vozidla vyjela mimo vozovku, Felicia se otočila na levý bok," uvedla prostějovská policejní mluvčí Eva Čeplová.

Při nehodě utrpěl řidič Octavie zranění a byl převezen do nemocnice. Řidič a spolujezdci z druhého vozu utrpěli lehká zhmožděniny. Hmotná škoda na obou motorových vozidlech a nákladním přívěsném vozíku činí 105 tisíc korun.

Technická závada nebyla zjištěna ani uplatněna, ani jeden z řidičů před jízdou nepil alkohol. Věc dále šetří Dopravní inspektorát Prostějov. 

Reklama

Výběr článků

Načítám