Hlavní obsah

Navštivte Broumovsko s novou slevovou kartou

Novinky, Kateřina Ostradecká

Nejzajímavější turistická místa broumovského regionu a příhraničního Valbřišska mohou nyní navštívit zájemci s novou slevovou kartou Broumovskem výhodně. Do projektu se zatím zapojilo celkem osm českých a polských míst.

Foto: Kateřina Ostradecká

Nová slevová karta "Broumovskem výhodně" umožní navštívit se slevou například klášter v Broumově nebo Teplické skály.

Článek

Novou slevovou kartu Broumovskem výhodně připravila pro návštěvníky regionu Společnost pro destinační management Broumovska.

„Karta umožňuje navštívit se slevou patnáct až pětačtyřicet procent tato česká a polská turistická místa v regionu: Teplické skály, Klášter Broumov, Centrum Walzel v Meziměstí, Muzeum Papírových modelů v Polici nad Metují, Měděný důl Bohumír Jívka, Zámek Grodno Walimské štoly a Podzemní město Osówka,“ sdělila Markéta Hanušová ze Společnosti pro destinační management Broumovska.

Slevovou kartu, se kterou se dá ušetřit až 260 korun, je zatím možné získat buď u zapojených ubytovatelů Penzion U Karabiny a Klášter Broumov jako bonus k objednanému pobytu nebo si ji zájemci mohou zakoupit na informačních centrech v Broumově a v Teplicích nad Metují. Další výdejní místa budou průběžně doplňována na turistickém serveru www.broumovsko.cz. Karta bude platit do konce letošního roku. 

„Po zakoupení slevové karty se mohou návštěvníci regionu také zapojit do soutěže a vyhrát zajímavé věcné ceny či víkendové pobyty. Stačí navštívit šest z osmi zapojených turistických atraktivit, získat razítka, odpovědět na jednu otázku, vyplnit kartu a do konce letošního roku nám ji poslat,“ dodala Markéta Hanušová. 

Reklama

Výběr článků

Načítám