Hlavní obsah

Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě zahájí prodej předplatného

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě zahájí v pondělí 16. dubna v 16 hodin prodej předplatného na divadelní sezónu, která přinese světové i české premiéry.

Foto: Foto: Radovan Šťastný, Zdroj NDM
Článek

Kdo přijde do předprodeje divadla v ulici Čs. legií v Ostravě, může si vybírat z 16 premiér. Předplatné zájemcům budou prodávat zástupci všech čtyř scén NDM -  Lada Bělášková, Vladimír Polák, Igor Ozorovič, Václav Morys, Roman Harok, Martina Šnytová a Barbora Kaufmannová, sólistka baletu NDM.

Nebude chybět ani již tradiční losování výherců předplatného podle vlastního výběru. Do losování budou zahrnuti všichni, kteří se dostaví 16. dubna před 16. hodinou do předprodeje NDM. Tři šťastlivce vylosuje ředitel NDM Jiří Nekvasil a člen činoherního souboru Vladimír Polák.

Představení nové divadelní sezóny se budou hrát od září 2012 do června 2013. Na diváky čeká šest činoherních premiér, pět operních, tři inscenace souboru opereta/ muzikál a dvě taneční premiéry, které připraví baletní soubor NDM.

"Divadlo nabízí 20 předplatitelských skupin, které se liší podle žánrů, podle budov, ve kterých se bude hrát, podle hracích dnů nebo začátků představení. Samozřejmostí je studentské předplatné. Nabízené je i speciální premiérové předplatné na všech 16 premiér a na možnost následného setkání s inscenátory a tvůrci jednotlivých představení," informovala Kateřina Ondřejková, tisková mluvčí NDM.  

Více na www.ndm.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám