Hlavní obsah

Národní divadlo moravskoslezské nabízí hamletovskou slevu, zve i na Labutí jezero

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě přichází s novinkou výhodného vstupného týkající se inscenací Smrtihlav a Polská krev, a současně zve diváky na veřejnou generální zkoušku baletu Labutí jezero, která proběhne 30. dubna.

Foto: archiv NDM Ostrava

Ve čtvrtek 18. června je na programu Divadla Jiřího Myrona opereta Polská krev.

Článek

Výhodná hamletovská sleva (60 procent ze vstupného) se týká sugestivní hry Martina Walsera Smrtihlav (režie Peter Gábor), které bude uvedena ve čtvrtek 18. dubna v 18.30 v Divadle Antonína Dvořáka, a dále na nejslavnější českou klasickou operetu Polská krev (režie Gabriela Petráková), která proběhne 18. dubna v 18.30 v Divadle Jiřího Myrona. Vstupenky s hamletovskou cenou lze koupit v předprodeji NDM a ve večerních pokladnách.

Veřejná generální zkouška baletu Labutí jezero se bude konat v úterý 30. dubna v 10 hodin v Divadle Antonína Dvořáka. První diváci se tak dočkají nejslavnějšího klasického baletu v novém nastudování.

Prodej vstupenek na veřejnou generálku bude zahájen v pátek 26. dubna od 8 hodin v předprodeji vstupenek. Premiéra baletu Labutí jezero, jehož choreografem a režisérem je Igor Vejsada, je ohlášena na 2. května od 18.30 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám