Hlavní obsah

Na Zlínsku dnes třikrát havarovali motocyklisté

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Ke třem závažným dopravním nehodám ve Zlínském kraji vyjížděly v průběhu úterý jednotky integrovaného záchranného systému. Ve všech nehodách sehráli svoji roli motorkáři.

Foto: HZS Zlínského kraje

Vrtulník transportuje motorkáře zraněného ve Vsetíně.

Článek

Krátce po poledni zasahovali hasiči u dopravní nehody osobního vozidla a motocyklisty u obce Prusinovice na Kroměřížsku.

„Při střetu s autem se vážně zranil motorkář a hasiči pomáhali s jeho ošetřením. Záchranáři pro zraněného přivolali vrtulník, do kterého hasiči pomohli muže naložit. Poté byl vážně zraněný motorkář letecky přepraven do nemocnice v Olomouci,“ informovala tisková mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Od 15:25 hodin zasahovali profesionální hasiči u nehody osobního automobilu a motorky v ulici Bobrky ve Vsetíně.

„Na místě byly všechny složky IZS. Zraněného motorkáře transportoval do nemocnice vrtulník Letecké záchranné služby a druhého odvezla sanitka,“ uvedl Roman Žemlička z HZS Zlínského kraje.

O několik minut později vyjížděli do akce také hasiči z Rožnova pod Radhoštěm na Vsetínsku.

„Od 15:45 hodin zasahovali u nehody osobního automobilu a motorky v rožnovské městské části Tylovice. Také sem se sjely všechny složky IZS. Zraněného motorkáře odvezli záchranáři do nemocnice,“ uzavřel Roman Žemlička.

Vyšetřováním všech tří nehod se zabývají dopravní policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám