Hlavní obsah

Na zlínském zámku vystoupí kytarová kapela AVAROM DNABSEULB

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert pro všechny příznivce rockové hudby odehrají mladí hudebníci ze základní umělecké školy Morava již tento pátek na nádvoří zámku ve Zlíně. Jejich vystoupení začne v 19:00 hodin.

Foto: AVAROM DNABSEULB
Článek

Chlapecký kytarový soubor pod netradičním názvem AVAROM DNABSEULB (čteno pozpátku Bluesband Morava) představí na zámeckém nádvoří nejen klasické a dobře známé hity (Canned Heat, Neil Young, Chuck Berry, Animals, Lynyrd Skynyrd), ale i další produkci, se kterou vystupují. Jak o sobě sami říkají: „Jsme 7 statečných, kteří rozšiřují kvalitní hudbu mezi veřejnost“.

AVAROM DNABSEULB jsou hudebníci ze základní umělecké školy Morava, která je školou mladou z roku 2003. Má tři obory - hudební, výtvarný a literárně dramatický. Vyučuje v obcích v okolí Zlína a ve městě Zlíně. Zejména v menších obcích zaměřuje výuku na dodržení hudebních, řemeslných a místních kulturních tradic.

Koncert se koná v pátek 14. června od 19 hodin na nádvoří Zlínského zámku. V případě nepříznivého počasí bude přesunut do vnitřních prostor. Vstupné je 50 Kč.

Další informace na www.zlinskyzamek.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám