Hlavní obsah

Na zlínském lyžařském svahu se v sobotu otevře dětský park

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyžařský areál ve Zlíně se v sobotu 18. prosince rozšíří o další novinku. Přibyde tu nový dětský park.

Foto: Martina Žáčková

Díky osvětlení se na zlínském svahu lyžuje denně až do 19 hodin.

Článek

„Děti budou lyžovat bezpečně odděleny od ostatních lyžařů ve vlastním prostoru. Nová cvičná louka je vyhrazena jen pro malé začínající lyžaře,“ řekl provozovatel zlínského lyžařského svahu Michal Cepek.

Součástí dětského parku je 130 metrů dlouhý vlek, bude zde také několik sněhových překážek pro zpestření lyžařského výcviku. Vybudování nové části pro děti ve Sportovním areálu J. Šperky bylo možné díky podpoře města Zlína, které pro tento účel schválilo zápůjčku 22,5 tisíců metrů čtverečních pozemků.

Slavnostní otevření dětského parku se uskuteční v sobotu 18. prosince od 10 hodin za účasti představitelů města Zlína a Zlínského kraje.

Zlínský svah je otevřený ve všední dny od 9 do 19 hodin, o víkendech a státních svátcích od 8.30 do 19 hodin. Nachází se téměř v centru Zlína, nad Domem umění. Hlavní sjezdovka je dlouhá 220 metrů a má 46 metrů převýšení. Vedle nového dětského parku je jeho součástí i snowpark.  www.svahzlin.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám