Hlavní obsah

Na zimním stadionu v Edenu se o víkendu uskuteční hokejbalový turnaj krajů

Novinky, Ondřej Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu 14. a 15. června se na zimním stadionu v pražském Edenu uskuteční hokejbalový turnaj krajských výběrů, složených z nejlepších hráčů do 15 let. Organizátoři akce slibují kromě porce kvalitních zápasů i doprovodný program před halou.

Foto: Ondřej Novák

Zimní stadion Eden přivítá na svém plastovém povrchu nejlepší krajské výběry hokejbalistů do 15 let

Článek

Na prestižním turnaji se představí mezi osmičkou účastníků sedm krajských výběrů a výběr hokejbalové reprezentace ČR do 14 let.

Zimní stadion Eden bude nadějnými hokejbalisty obklopen především v sobotu: v hale budou bojovat hráči do 15 let, v rámci doprovodného programu si ale před zimním stadionem zahrají své turnaje i nejmenší hokejbalisté. 

Sobotní zápasy ve skupinách doplní v neděli souboje o konečná umístění. Úvodní vhazování finálového zápasu je pak v plánu na 14 hodin odpoledne. 

Účastníci turnaje: Středočeský kraj, Reprezentace U14, Plzeňský kraj, Jihočeský kraj, Praha, Moravskoslezský kraj, Ústecký kraj, Pardubický kraj

Reklama

Výběr článků

Načítám