Hlavní obsah

Na zámku Duchcov se bude milostně ladit. Vystoupí baletní mistři a operní diva

Novinky, Marian Hochel

Okouzlující trojice Gončarov, Vassina a Davidenko vystoupí letos podruhé a naposledy na duchcovském zámku. V neděli se budou konat výjimečné oživené prohlídky duchcovské zámecké expozice s prvky opery a baletu v podání sólistů Severočeského divadla.

Foto: Marian Hochel

Vladimír Gončarov a Petr Stolař na zámku Duchcov

Článek

Speciální oživené prohlídky na zámku Duchcov se budou konat za doprovodu herců z Divadla V Pytli pod taktovkou Petra Stolaře. Na programu budou nejen nostalgické vzpomínky, ale i zábavné historky z Giacomových dobrodružných cest.

Stolař versus Gončarov - dvojice zpodobující Giacomovo stáří versus mládí převrací plynutí času naruby a staví jej proti sobě. Stírají se hranice mezi minulostí a současností, ve vzpomínkách ožívají nostalgické obrazy. Vše v temperamentních rytmech a romantických melodiích.

Autorem tanečních choreografií v expozicích zámku je přední baletní mistr Vladimír Gončarov, držitel ceny Thálie a čerstvý držitel ceny hejtmana Ústeckého kraje za přínos v oblasti kultury. A je to rovněž Gončarov, kdo doprovodí podmaňující zpěv Inny Davidenko svou hrou na klavírní křídlo ve Valdštejnském sále. S půvabnou Natálií Vassinou pak roztančí srdce všech, kteří se nechají unášet Giacomovými příběhy.

Vstupenky ve výši 200 Kč (základní vstupné), 150 Kč (snížené vstupné) a 450 Kč (rodinné vstupné) zakoupíte v pokladně zámku. Rezervaci vstupenek lze provést předem, a to telefonicky na čísle 417 835 301 nebo 417 835 321.

Reklama

Výběr článků

Načítám