Hlavní obsah

Na vycházku na Novou Hospodu si navzdory chladnému počasí našlo cestu šedesát zájemců

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý pátek se konala třetí ze série vycházek s občany, které pro ně připravil plzeňský centrální obvod, tentokrát na Nové Hospodě. I když bylo poměrně chladno, zájemců o výšlap se dostavilo šedesát.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Stejně jako na předchozích dvou vycházkách doprovodil účastníky starosta MO Plzeň 3 Radislav Neubauer.

Vycházka odstartovala od sokolovny na Nové Hospodě, vedla přes náves, Borská pole, kolem plzeňského psího útulku a po stezce přes les zpět k sokolovně, kde byla šestikilometrová trasa zakončena.  

„Počasí nám příliš nepřálo, tak jako tomu bylo na minulých dvou vycházkách. Přesto bych chtěl poděkovat všem místním, ale i těm ostatním, kteří na Novou Hospodu dorazili. I když bylo chladněji, vycházka byla příjemná a z reakcí občanů bylo patrné, že byli spokojeni,” řekl starosta Neubauer.  

Příští vycházka je naplánována na 21. dubna, tentokrát v centrální části města zakončená prohlídkou zastupitelského sálu v budově Úřadu Městského obvodu Plzeň 3. Sraz účastníků je ve 14 hodin u Horníčkovy zahrady v areálu ÚMO Plzeň 3.

Reklama

Výběr článků

Načítám