Hlavní obsah

Na Valašském záření 2016 zazní Poslední recitál Marty Kubišové

Novinky, Klára Blažková

Legendární zpěvačka Marta Kubišová se loučí. Známá interpretka se rozhodla, že v roce 2017 – ve svých pětasedmdesáti – ukončí pěveckou kariéru. Nenechte si ujít její Poslední recitál, turné, v jehož průběhu zavítá 9. září také do velkého sálu vsetínského domu kultury.

Foto: DK Vsetín

Marta Kubišová se loučí se svou pěveckou kariérou

Článek

Umění odejít je disciplína, kterou zvládá málokdo. Marta Kubišová má však v tomto ohledu jasno. Naposledy se podělí sama o sebe s diváky tím, co umí nejlépe: písněmi.

Její poslední recitál s živou kapelou Karla Štolby bude již tradičně moderovat ředitel divadla Ungelt Milan Hein a nabídne to nejlepší z celé kariéry této uhrančivé osobnosti.

Přijďte vzdát hold této zpěvačce a společně s ní prožít nezapomenutelný večer plný zralého muzikantství a oduševnělého lidství.

18. ročník Valašského záření, tradičního multižánrového festivalu napříč žánry a generacemi, který proběhne 9. a 10. září ve Vsetíně, slibuje však další zvučná jména a dva dny plné koncertů, divadla, výstav, filmových projekcí a zábavy, jimiž ožívá celé centrum města Vsetín. Návštěvníci se mohou těšit také na open-air vystoupení Janka Ledeckého, The Backwards nebo Milana Drobného a spousty dalších. 

Na všech pódiích se zpívá, hraje i cvičí. Kromě známých umělců se divákům představují také regionální taneční, pěvecké a kulturní soubory i sportovní kluby, ale i z partnerských měst.

Bohatý program Valašského záření doprovází tradiční jarmark lidových výrobců a řemesel.

Reklama

Výběr článků

Načítám