Hlavní obsah

Na Tanci za sluncem nechyběla trumpeta ani pozoun

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téměř tisícovku tančících návštěvníků zaznamenali během odpoledne, večera i noci pořadatelé místního festivalu elektronické hudby v kralupském Lobečku.

Foto: Martin Tlustý

Dave Trumpeteer a MC Turner byli největšími hvězdami kralupské sobotní open-air show Tancem za sluncem, která se letos konala již po čtvrté.

Článek

Na hned pěti pódiích vystoupila mezi sobotním polednem až půlnocí téměř padesátka místních i přespolních pouštěčů, a to hned včetně několika velmi známých DJ.

Nejvíce narváno bylo před One Love Stage, kde mj. hrál již v celé Evropě vyhlášený DJ Mikkim živě doprovázený skvělými Davem Trumpeteerem na trubku a MC Turnerem na pozoun. Oba posledně jmenovaní vedle hry na své dechové nástroje ještě nadšenému kralupskému publiku rovněž naživo zpívali.

V Kralupech již zavedený Dave Trumpeteer jako hlavní vokalista a trumpeťák spojuje svým naprosto originálním a nezaměnitelným způsobem elektronickou muziku se svým dechovým nástrojem, jakož i zpěvem. Kvůli tomu je často vítaným hostem na dlouhé řadě festivalů v tuzemsku i zahraničí.

V současnosti, podobně jako v sobotu v Kralupech, hraje a zpívá převážně s DJ Mikkimem, se kterým vystupuje jak v Praze, tak i pomalu v celé střední Evropě. Výsledkem je doslova boží šou, které Mikkim, Dave Trumpeteer a sekundující MC Turner předvedli právě v sobotně nočních Kralupech, kde svým uměním doslova pohltili všechny na místě přítomné, a to bez rozdílu věku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám