Hlavní obsah

Na Štědrý den na Chvalském zámku potěší živý betlém

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete-li strávit Štědrý den tradičně i netradičně, dětem ukrátit čekání na Ježíška a vánočně se naladit, zavítejte na Chvalský zámek do Prahy-Horních Počernic. Svatá rodina v živém obrazu, živá zvířátka, pravé betlémské světlo i koledy přispějí k tomu, že vaše Vánoce budou skutečně krásné.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Na Štědrý den má Chvalský zámek v Praze 9 - Horních Počernicích otevřeno mezi 14. a 16. hodinou, aby vaše Vánoce byly ještě krásnější. V kočárovně spatříte tradiční živý obraz Svaté rodiny – Marii, Josefa a malého Ježíška, děti si mohou pohrát se živými zvířátky.

Vánoční písně a koledy zazpívá od 14 hodin Ekumenický pěvecký sbor hornopočernických církví pod vedením Petra Firbase a dirigentky Rút Pínové a od 15 hodin skupina Boží nadělení pod vedením Zdeňka Jurana.

Nezapomeňte na lucerničku, abyste si mohli odnést pravé betlémské světlo přinesené skauty. Otevřeny budou i výstavy Vánoční království aneb Dřevořezby českých panovníků a tradiční betlémy a Nahlédnutí do ráje Emmy a Barbory Srncových.

Reklama

Výběr článků

Načítám