Hlavní obsah

Na statku Karla Rodena koncertuje Laco Deczi a Štěpán Markovič

Novinky, Vladimír Lachout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na statku a zámku herce Karla Rodena se uskuteční druhý jazzový večer. Zřejmě nejúspěšnější český herec současnosti bude hostit slavného trumpetistu Laca Decziho. Speciálním hostem večera bude jazzman Štěpán Markovič a Simona „Sisa“ Fehérová.

Foto: Patrick Marek pro JazzAgency www.lachout.com

Karel Roden a Štěpán Markovič (Jazz u Rodena 2011)

Článek

Druhý ročník Jazzu u Rodena se připravuje na pátek 6. července. Koncert se uskuteční v areálu jízdárny statku a zámku Karla Rodena v malé obci Skrýšov od 20 hodin.

Návštěvníci akce se mohou těšit na uznávaného trumpetistu žijícího v New Yorku Laca Decziho s kapelou Celula New York. Speciálním hostem večera bude jeden z nejvýraznějších českých saxofonistů Štěpán Markovič (hrál s Ray Charlesem, Lizou Minneli atd.), „česko-slovenská Amy Winehouse“ Simona „Sisa“ Fehérová, česká jazzová saxofonistka žijící v Itálii Christina Praga a další.

V areálu akce bude možnost zakoupit exkluzivní vína či argentinské steaky z grilu Timyho Barrery. Vstupenky a podrobné informace o akci naleznete na www.jazzurodena.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám