Hlavní obsah

Na slavnostech v Bohumíně zahrají Oceán, Petra Janů či Yo Yo Band

Novinky, Lucie Balcarová

Na dvě pódia plná hudby a zábavy, grilovačku, pivní speciály i atrakce pro děti se mohou těšit návštěvníci Městských slavností v Bohumíně. Jedna z nejoblíbenějších bohumínských akcí se koná už tuto sobotu. O hudební doprovod se postarají Vlasta Horváth, Oceán, Láďa Křížek, Petra Janů, Yo Yo Band a Verona.

Foto: Pavel Čempěl

Městské slavnosti v Bohumíně nabídnou i spoustu atrakcí pro děti.

Článek

Akce, kterou za víceméně symbolické vstupné pořádá městská agentura K3 Bohumín, začíná od 14 hodin v místním Hobbyparku.

„Městské slavnosti každoročně navštíví až tři tisíce lidí. Snažíme se proto zajistit co nejatraktivnější program. Letos přijedou zpěvačky, zpěváci i kapely, které jsou oblíbené snad u všech generací. Jako bonus jsme pro návštěvníky připravili i bezplatnou úschovnu kol, která bude fungovat v letním kině,“ řekl za pořadatelskou agenturu Karel Balcar.

Zábavu si užijí nejen dospělí, ale i děti. Pro ty bude připravena dětská scéna, skákací hrady a trampolíny, kolotoče či autíčka a mohou zkusit také malování na obličej nebo si nechat udělat dočasné tetování pomocí metody airbrush.

Všichni příchozí si pak budou moci pochutnat na grilovaných specialitách, sladkostech a jiných dobrotách a plnoletí budou moci zkusit i něco z pestré pivní nabídky. Nebudou chybět ani chmelové moky z malých pivovarů, čepovat se bude domácí Skřečoňský žabák nebo Brabčák z Vratimova.

Vstupné na městské slavnosti je pro dospělé 50 korun, děti do tří let mají vstup zdarma.

PROGRAM
14:00 Vlasta Horváth
15:30 Oceán
17:00 Láďa Křížek
18:45 Petra Janů
20:00 Yo Yo Band
21:30 Verona

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám