Hlavní obsah

Na Razule se o víkendu opět lyžuje: za 50 korun a možná ne naposledy

Novinky, Martina Žáčková

Ski areál Razula Velké Karlovice bude v sobotu 13. a neděli 14. dubna opět v provozu. Návštěvníkům nabídne od 9 do 16 hodin lyžování na hlavní, kilometrové sjezdovce Razula a to za symbolických 50 Kč.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Na sjezdovce Razula ve Velkých Karlovicích se bude o víkendu opět lyžovat.

Článek

„Chceme tak návštěvníkům poděkovat za přízeň v končící sezóně, která se velmi vydařila. Původně jsme plánovali ukončení provozu už po minulém víkendu, ale protože byl zájem o lyžování ještě stále velký a máme i dostatek sněhu, rozhodli jsme se sezónu ještě prodloužit. Ani tento víkend možná nebude poslední, podmínky jsou opravdu výborné,“ uvedl šéf Ski areálu Razula Leo Bača.

Loni přitom vlekaři sezónu ukončili již v prvních dubnových dnech.

Sjezdovka Razula je ve všední dny uzavřená, v provozu je již pouze o víkendech.

Atmosféru víkendového lyžování zpestří nabídka pečené vepřové kýty, pečených kolen a dalších specialit v Gril srubu Razula. Zájemci také mohou využít mimořádné slevy 30 procent na výuku carvingu a snowboardingu – zaplatí 350 Kč za osobu a hodinu (nutno rezervovat předem na 776 249 481).

Lyžování mohou návštěvníci Velkých Karlovic spojit s další zábavou, například koupáním v termálních bazénech Wellness Horal se slanou vodou vyhřívanou na 36°C a saunovými rituály v saunovém světě. V sobotu 13. dubna od 15 hodin se koná vernisáž nové výstavy ve Zvonici Soláň na hoře Soláň nad Velkými Karlovicemi, nazvaná Oslava krajiny Beskyd.

Reklama

Výběr článků

Načítám