Hlavní obsah

Na Přerovsku se hledá zmizelé štěně vlčáka

Novinky, Barbora Mrkvová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desetiměsíční štěně československého vlčáka se minulý týden ztratilo ze zahrady v Radslavicích na Přerovsku. Pes zřejmě utekl. Majitelka prosí o pomoc.

Foto: Monika Tichá, Karolína Zemánková

Loki

Článek

Československý vlčák Drak Loki Vlčí Tlapka se v úterý 2. prosince ztratil ze zahrady v Radslavicích, dle majitelky utekl. Pes je čipovaný, není agresivní, avšak může být trochu vyplašený. Naposledy spatřen 5. prosince, kdy utíkal směrem do Prosenice.

„Objíždíme okolí a zjišťujeme, zda ho někdo neviděl, a sdílíme po FB. V sobotu ho byli hledat po okolí, dokonce měli myslivci hon, takže jsme je znova informovali, že je možné, že se tam pohybuje. Je opravdu možné, že ho někdo má doma. Jenom zjistit, kde je a zda je živý a zdravý." sdělila majitelka.

Chovatelka, od které pes pochází, i majitelka psa prosí nejen obyvatele Přerova, aby ji při jakékoli informaci o psu kontaktovali na adresu pilgrimkaa@seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám