Hlavní obsah

Na letošní Čarodějnice na Ladronce přiletí také Anděl David Stypka

Novinky, Darina Boumová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední dubnový den bude patřit tradiční pražské akci Čarodějnice na Ladronce. Návštěvníci zde vstoupí do říše kouzel, plnou hudebních, divadelních a kouzelnických vystoupení, her a soutěží. Přiletí také Anděl David Stypka se svou kapelou Bandjeez, čerstvý držitel této prestižní hudební ceny.

Foto: Darina Boumová

Čarodějnice na Ladronce jsou vyhledávanou akcí pro celé rodiny

Článek

Oslavy jara a pálení čarodějnic byly v minulosti spojené nejen se zapalováním ohňů, ale také s kouzly a magií. Ty se staly inspirací pro letošní Čarodějnice na Ladronce, které svou návštěvností patří mezi největší podobné akce.

Ladronka plná kouzel

„Hlavní myšlenkou je barevný a kouzelný svět. Změnu zaznamenají návštěvníci už v samotné podobě celého areálu. Program jsme rozdělili do více tematických scén, návštěvníci se tak rozprostřou do celého parku a budou se zde moci aktivně zapojit do programu. Nebude chybět velké hudební pódium, venkovní divadlo a dekorace. To vše v jedinečném kouzelném duchu,“ představil letošní novinky Ondřej Kolář, starosta městské části Praha 6, která tradiční Čarodějnice na Ladronce pořádá.

Program zabaví velké i malé čaroděje

Letošní čarodějnice nabídnou čerstvého Anděla Davida Stypku s kapelou Bandjeez, o kouzelnickou show se postará kouzelník Martin Kellman, divadelní scénu obsadí tradiční loutkové divadlo Zvoneček a Štěpán Gajdoš.

Program plný kouzel a zábavných aktivit pro nejmenší připraví Dům dětí a mládeže hl. m. Prahy. Soutěživé návštěvníky, velké i malé sportovce, čeká řada tradičních i nových soutěží. Spolu s pětimetrovou čarodějnicí budou hořet také lístečky se „strachy“, které mohou děti vkládat do hranice po celý den. Kouzelný program je vhodný pro celou rodinu včetně domácích mazlíčků, pro které je také připraveny aktivity.

Další informace: www.carodejnicenaladronce.cz, www.facebook.com/CarodejniceNaLadronce

Reklama

Výběr článků

Načítám