Hlavní obsah

Na Koňském bále ve Stříbře se tančilo i soutěžilo

Novinky, Martina Sihelská

Tradiční Koňský bál opět uspořádali 17. ledna učitelé Střední odborné školy ve Stříbře. K tanci vyhrávala skupina Union z Heřmanovy Huti, soutěž nabízela zajímavé ceny, mezi nimi také kance, pytle obilí, potřeby do domácnosti i na zahradu, nechyběla ani popelnice.

Foto: Martina Sihelská

K tanci i poslechu hrála skupina UNION z Heřmanovy Huti.

Článek

Vyhrát mohl každý. „Nám se tedy hra o ceny vyplatila. Vyhráli jsme prase, ale také pečené kuře a plno drobností do domácnosti. Prasátko nám pomůže kamarád připravit, jen se tu teď spolu dohadujeme, jestli ho uděláme na česneku, nebo se šípkovou omáčkou,” dělali si legraci manželé Gabriela a Tomáš Polákovi ze Stříbra.

Z Trpíst přijeli na bál také Jolana a Michal Hajdukovi. „Přijeli jsme si zatancovat, dříve jsme chodili na všechny zábavy. Nejraději máme dechovky, jezdíme sem na ně i o víkendových odpoledních, když tu jsou,” uvedli tanečníci.

Pořadatelé brzy ceny rozdali. „Měli jsme jich přes pět stovek. Perníčky pro dámskou volenku nám napekla hospodářka školy Květa Patočková, ale měli jsme i červené karafiáty. A nechybělo ani kulturní vystoupení, divadelní soubor DIVOCH nám tu předvedl humornou šou s batolaty,” uvedl zástupce SOŠ Jiří Bohuslav.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám