Hlavní obsah

Na karneval jako v Riu s Leošem Marešem můžete vyrazit do Brna

Novinky, Lenka Žáčková

Máte rádi vzrušující a zábavné akce, kde se můžete stát vším, čím budete chtít? Pak byste neměli chybět na Karnevalu v Riu, který na zájemce čeká v Hotelu International Brno v sobotu 19. ledna.

Foto: Hotelu International Brno

Brno nebo Rio

Článek

Plesem s dlouholetou tradicí bude provázet známý moderátor a zpěvák Leoš Mareš. Navíc vystoupí řada skvělých umělců: Emma Drobná, Dan Nekonečný a Šum svistu, Václav Noid Bárta či taneční skupina Capoeira. Čeká vás také bubenická show v rytmu karnevalové samby Tam Tam Batucada. A pozor – v plesové tombole můžete vyhrát mimo jiné vouchery na hotelové služby, parkování v centru nebo voucher na hru v Casinu, oba v hodnotě 30 000 Kč.

Letošní 57. ročník plesu v Hotelu International Brno má něco společného i s Mezinárodním strojírenským veletrhem. Nevíte co? Odstartovaly svoji úspěšnou dráhu ve stejném roce, a tak Veletrhy Brno pro všechny „plesuchtivé“ přichystalo malý dárek – slevu 20 procent na vstupenky. Stačí, když uvedete v systému objednávání vstupenek heslo „BVV“.

V ceně vstupenky bude welcome drink, neomezená konzumace vybraných alkoholických i nealkoholických nápojů, exkluzivní catering, který bude zpestřen jihoamerickou kuchyni doplněný a samozřejmě atraktivní program

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám