Hlavní obsah

Na Holešovské Regatě potvrzena další hvězda - vystoupí Ondra Havlík

Novinky, Petra Svěráková

Další hvězda vystoupí 23. června na Holešovské Regatě 2012. Svou beatboxovou show předvede Ondra Havlík aka en.dru.

Foto: archiv Ondry Havlíka

Ondra Havlík

Článek

Ondru Havlíka, známého také jako en.dru, můžete znát z kapely MAKO MAKO, z pořadu ČT24 Vertikal a jako moderátora rádia EVROPA 2. Ondra je čerstvým vicemistrem světa v loopingu, dvojnásobným mistrem České republiky v beatboxu, vítězem Evropské soutěže 1st Marathon beatbox battle a dvojnásobným vítězem Czech Boss Looping contest.

En.dru zahraje svou onemanjam show, jejíž součástí je vedle beatboxově - vokální improvizace i hudební improvizace s použitím takzvaného LOOPSTATION.

Tato "mašinka" funguje jako smyčkovač nahraných stop, které en.dru postupně nahrává přímo před publikem pouze hlasem a pusou, tedy bez použití jakýchkoliv jiných elektronických efektů či nástrojů. Tímto způsobem vznikají před diváky živé "accapella" improvizace nejrůznějších hudebních stylů (electro, hip-hop, acid jazz, funky, ethno atd.) s beatboxovou rytmikou, vokály, beatboxovými efekty a imitacemi hudebních nástrojů. Beatboxová show tak dostává nový hudební rozměr.

Dalšími hvězdami, které na Holešovské Regatě 2012 vystoupí, jsou Tomáš Klus, MIG 21, Mńága a Žďorp, Čechomor, Backwards, Premier a Jazzzubs. Návštěvníci se mohou kromě jiného těšit také na soutěž netradičních plavidel nebo Mistrovství Holešova (a světa) v přejezdu vodní lávky.

Už jen do konce května se dají vstupenky na festival zakoupit v předprodejích za zvýhodněnou cenu. Do tohoto data nabízíme vstupenky za stejnou cenu jako v minulém roce - tedy 250 Kč dospělí, 150 Kč děti do patnácti let, 700 Kč zvýhodněná rodinná vstupenka (pro 2 dospělé a 2 děti). Děti do tří let mají vstup na festival zdarma. Od začátku června se cena vstupenek v předprodejích zvýší.

Více informací na: www.holesovskaregata.cz  www.velryba.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám