Hlavní obsah

Na hlasování v anketě Aplaus zbývá posledních pár dnů

Novinky, Hana Vondrášková

Až do 30. června mohou lidé hlasovat v 15. ročníku divácké ankety Městského divadla Zlín Aplaus a podpořit tak své oblíbené herce a herečky.

Foto: Zdeněk Němec

Cenu Aplaus v mužské kategorii získal v loňském roce herec Radovan Král.

Článek

Až do 30. června mohou lidé hlasovat v 15. ročníku divácké ankety Městského divadla Zlín Aplaus a podpořit tak své oblíbené herce a herečky.

Anketa je vyhlašována každou sezónu od roku 1999. V minulém ročníku zvítězila herečka Hana Tomáš Briešťanská a herec Radovan Král.

Přehled rolí, které mají členové uměleckého souboru zlínského divadla na svém kontě v právě končící sezoně 2013/2014, najdou lidé na webu divadla. Elektronický hlasovací formulář je pak umístěn hned pod seznamem. Tištěné hlasovací lístky jsou k dispozici u pokladny a ve foyer.

„Možná, že právě váš hlas rozhodne! Z platných anketních lístků vylosujeme 10 výherců, které potěšíme dárkem,“ láká ředitel divadla Petr Michálek.

Kdo si domů odnese skleněnou sošku z dílny výtvarníka Jiřího Vosmíka, bude jasné 13. září, kdy budou výsledky ankety vyhlášeny při slavnostním zahájení nové 69. sezóny. 

„Cenu Aplaus za nejlepší inscenaci sezóny získá titul, který bude mít nejlepší výsledek za celosezónní hlasování diváků po každém představení,“ doplnil Petr Michálek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám