Hlavní obsah

Na Bruntálsku měli sraz příznivci vozů Alfa Romeo, vyjeli si na Ovčárnu

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přírodní krásy Jeseníků přijeli na Bruntálsko obdivovat příznivci vozů Alfa Romeo. Velkolepá spanilá jízda se uskutečnila v sobotu 31. května.

Foto: Emil Hiesl
Článek

Do Bruntálu se sjelo 185 vozů a více než 350 účastníků a zároveň příznivců nablýskaných aut Alfa Romeo. Už v sobotu 31. května od sedmi hodin ráno probíhala prezentace.

„Účastníci se zaregistrovali a obdrželi uvítací balíček s upomínkovými předměty sponzorů a materiály od partnera akce Euroregionu Praděd - mapy, turistické průvodce, materiály oblastí Jeseníky a Slezsko a plastový model vysílače Praděd,“ informoval hlavní pořadatel Gio Gionardi.

Jak uvedl hlavní pořadatel Gio Gionardi, na velkolepý sraz přijelo například 20 Alf z Polska a 15 vozů ze Slovenska. Samotná okružní spanilá jízda odstartovala až úderem půl jedenácté dopoledne. Jelo se z Bruntálu, přes Malou Morávku, Hvězdu, až na Ovčárnu, kde si příznivci Alfa Romeo prohlédli krásnou přírodu Jeseníků a pochutnali si na výtečném podhorském obědě.

Poté pokračovali přes Karlovu Studánku a Vrbno pod Pradědem. Vyjeli si Vrbenský vrch až zpátky do Bruntálu. Kolona aut měla délku bezmála 10 kilometrů. „Po příjezdu program pokračoval v areálu Ferrari Baru a motokár v Bruntále, kde účastníci mohli závodit a občerstvit se vynikajícími bifteky, klobáskami i specialitou – makrelami,“ pokračoval Gio Gionardi.

Velkolepá sobotní akce skončila před 20. hodinou. Akci pořádali GIONARDI *Grande Pregio* 2014 a Squadra Moravia Team ve spolupráci s Euroregionem Praděd a Hotelem Ovčárna a Montenegro v Bruntále. Mediálním partnerem bylo Studio STA – multimediální agentura o.p.s.

Reklama

Výběr článků

Načítám