Hlavní obsah

Na benefičním koncertě pro Terezku zazpívá v Mikulově Monika Bagárová

Novinky, Jitka Sobotková

Koncert pro dobrou věc zazní v pátek 27. června pod širým nebem v Mikulově v zámecké zahradě. Na benefiční akci na podporu léčby desetileté Terezky Vajbarové z Vrbice vystoupí společně s místními kapelami také finalistka Česko-Slovenské SuperStar a jazzmanka Monika Bagárová.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

Malá dívka Terezka Vajbarová trpí od narození dětskou mozkovou obrnou – kvadrudistribucí. Je připoutaná na invalidní vozík a také mentálně opožděná. Její zdravotní stav je komplikovaný a pomoc by jí mohl pobyt v rehabilitačním centru v Piešťanech. Ten je však finančně velmi náročný. Čtrnáctidenní léčba stojí sto dvacet tisíc korun.

„Na pobyt máme zatím vybráno díky štědrosti sponzorů, přátel i lidí, kteří nám pomáhají sbírat vršky od PET lahví, polovinu peněz,“ řekla maminka Jarmila Vajbarová. Také výtažek z benefičního koncertu v Mikulově bude sloužit na Terezčinu léčbu v Piešťanech.

Koncert, na němž zahrají i mikulovské kapely Rosen Trio &…, Depeche Mode Revival Band, Chameleon Groove začne v 17 hodin v zámeckém parku. Občerstvení je zajištěno, stejně jako místa, kde mohou zájemci a podporovatelé odkládat vršky od PET lahví a finanční příspěvky na léčbu malé Terezky.

Reklama

Výběr článků

Načítám