Hlavní obsah

Na bálu Spokojeného domova lze v tombole vyhrát zájezd do Chorvatska

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 1. dubna od 19:00 se v restauraci Na Veselce v Nové Vsi u Bakova nad Jizerou bude konat Bál Spokojeného domova. K tanci a poslechu zahraje kapela MIXER a návštěvníky čeká bohatý doprovodný program.

Foto: archiv Spokojeného domova, o. p. s.

Pozvánka na bál

Článek

V průběhu programu se můžete těšit například na dětské vystoupení tanečního studia COOL DANCE, vystoupení folklorního souboru Furiant či handicapovaného zpěváka Jakuba Kazdu. Hostem bude herec Václav Knop a překvapení.

V tombole možnost výhry týdenního zájezdu pro čtyři osoby do Chorvatska. Vstupenky můžete rezervovat na telefonním čísle 773 503 026 (Šárka Knesplová).

Více informací najdete na webu či Facebooku.

Spokojený domov je nestátní nezisková organizace, která se již od roku 2004 zabývá péčí o seniory a handicapované ve vlastních domácnostech. Sídlí v Mnichově Hradišti, respektive ve Veselé, ale její služby jsou dostupné v širokém regionu Mladoboleslavska, Jičínska a Turnovska, aktuálně se stará o 140 osob v celkem šesti desítkách obcí na území tří krajů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám