Hlavní obsah

Na atletickém mistrovství na sebe upozornili i chodovští starší žáci

Novinky, Miloš Volek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po zisku titulu Mistrů Západních Čech pokračovalo tažení starších žáků ŠAK Chodov na Mistrovství Čech. Jeho pořadatelem byl VS Tábor a tak čekaly chodovské družstvo tři hodiny cestování autobusem na jih Čech.

Foto: Miloš Volek

Družstvo starších žáků ŠAK Chodov,

Článek

I přes únavu z cesty je bylo vidět. Byt jich bylo v družstvu jen devět, začali tažení za důležitými body, aby mezi nejlepšími družstvy neskončili na koncových místech.

Vítězství ve své disciplíně naprosto nečekaně získal Filip Sochůrek, který porazil nejlepší dálkaře republiky a svým výkonem 630 cm si zlepšil svůj osobní rekord skoro o půl metru. Druhé místo patřilo Michalu Kudžovi ve vrhu koulí. Nečekaným třetím místem se blýskl na půlce Václav Mol. Důležité však byly i další a další bodíky, které nakonec pomohly družstvu ŠAK Chodov vybojovat 6. místo.

Družstvo bojovalo ve složení: Michal Kudža, Pavel Kortus, Václav Mol, Radek Dojčar, Jirka Stark, členy byli i hostující závodníci Triatletu Karlovy Vary Filip Sochůrek, Jiří Loufek, David Novotný a Jan Rozhon. Ze zdravotních důvodů ve finále chyběli Radek Šaroch a hostující Andrej Pogosjan z SC Start K. Vary.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám