Hlavní obsah

Muži pěstovali v rodinném domě marihuanu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva muži pěstovali v Praze-Petrovicích marihuanu v rodinném domě. Na místě se našlo přes 400 rostlin marihuany. Policii k nim přivedlo oznámení od občanů.

Foto: Ilustrační foto - hajany.com

Pěstírna marihuany

Článek

V pondělí 18. října provedla policie zákrok v rodinném domě v Edisonově ulici v Praze 10. Uvnitř domu nalezla pěstírnu marihuany a dva zahradníky, kteří se o rostliny starali. Muži vietnamské národnosti ve věku 24 a 47 let byli policií na místě zadrženi.

Bylo nalezeno přes 400 rostlin marihuany, která by svým majitelům přinesla zisk několika desítek tisíc korun, uvedly informační stránky krajského ředitelství policie hl. m. Prahy.

Vyšetřovatele na místo upozornili občané asi dva týdny před zákrokem. Policisté museli informace nejprve prověřit, a jak vyplývá z informací vyšetřovatelů, provést i pátrací činnost. Ta se vyplatila a dvojici mužů bylo sděleno obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. V případě jejich odsouzení jim hrozí trest odnětí svobody až pět let.

Reklama

Výběr článků

Načítám