Hlavní obsah

Muzeum jihovýchodní Moravy dává příležitost soutěživým fotografům

Novinky, Blanka Kovandová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě do 20. prosince mají šanci zapálení fotografové pohledat ve svých archívech ty nejlepší snímky a přihlásit je do VII. ročníku fotosoutěže Co jsme viděli na svých cestách a ostatní přešli.

Foto: Archív MJVM

Z vernisáže minulého ročníku soutěže

Článek

Vypsaný ročník bude jiný také v tom, že vybrané a oceněné snímky vystaví pořádající Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně a Klub H+Z již v nových prostorách – tedy ve 14. budově Baťova institutu v továrním areálu.

„Doufáme, že i tentokrát se nám podaří zajistit kvalitní porotu, jako minulých letech, kdy několik stovek soutěžních snímků hodnotili profesionální fotografové a pedagogové z UTB a FAMU Prof. Dias, doc. Prokop, RNDr. Novotný, J. Regál a další odborníci,“ uvedla Magdalena Preiningerová z Klubu H+Z a dodala, že stejně jako v minulých ročnících se budou pořadatelé snažit zajistit pro vítěze zajímavé ceny.

Motto soutěže je „Země člověka“ a soutěžní témata jsou: člověk a země, člověk, jeho život a činnost, krajina, architektura země, příroda, fauna i flóra, folklór, lidové tradice a zvyky. Pořadatelé vypsali jednu kategorii pro dospělé a druhou pro juniory do 17 let.

Podmínky přihlášení i způsob odevzdání fotografií případní zájemci najdou na stránkách muzea – www.muzeum-zlin.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám