Hlavní obsah

Mostečtí stolní hokejisté si zahráli na dvou turnajích

Novinky, Martin Kučera

Poslední dva turnaje před letní soutěžní přestávkou odehráli mostečtí stolní hokejisté. V hlavní roli byli tentokrát žáci a žákyně 18. ZŠ Most.

Foto: SMSH Severozápad

Air-hockey v SVČ Most

Článek

V domácím prostředí sehráli v úterý 27. června šprtcový turnaj, který byl součástí školního sportovního dne a zároveň byl zařazen do Českého poháru jako nejnižší kategorie Expres. Zvítězil Matyáš Vaníček před Markem Průchou a Markem Vavrochem.

Svůj air-hockeyový turnaj pak odehráli o den později v prostorách Střediska volného času Most. I v této disciplíně zvítězil Matyáš Vaníček. Druhé místo obsadil Marek Vavrek a třetí Šárka Jeníčková.

Dvouměsíční přestávku soutěží stolního hokeje přeruší pouze trojice turnajů na začátku srpna. Ty se odehrají v rámci příměstského tábora SVČ Most. Naplno se soutěže rozeběhnou opět až v září.  

VÝSLEDKY:

Pohár 18. ZŠ Most - Český pohár, kat. „B“ - billiard-hockey šprtec: 1. Matyáš Vaníček, 2. Marek Průcha, 3. Marek Vavrek, 4. Veronika Slepičková, 5. Lukáš Radimák atd. 

Pohár 18. ZŠ Most - Český pohár, kat. „B“ - air-hockey: 1. Matyáš Vaníček, 2. Marek Vavrek, 3. Šárka Jeníčková, 4. David Zollpreister, 5. Jakub Slavíček atd.

Reklama

Výběr článků

Načítám