Hlavní obsah

Mostečtí stolní hokejisté se představili ve Žďáru nad Sázavou

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během velikonočních svátků změřili stolní hokejisté síly ve Žďáru nad Sázavou při druhém letošním turnaji nejvyšší kategorie ČP36. Mostecký šprtec vyslal tentokrát do boje především dospělé hráče.

Foto: BHC Most

Velikonoční turnaj ve šprtci

Článek

Nejlépe si z nich vedl Patrik Purket, který obsadil páté místo. Další zástupci Mostecka se do popředí výsledkové listiny neprosadili. Zvítězil Miroslav Škorpík z Dragons Modřice.

Po relativně volném březnu čeká stolní hokejisty v dubnu poměrně náročný program. Na United Energy Víkend stolního hokeje v Mostě a v Meziboří naváže další týden šprtcová první liga družstev a o další týden později mistrovství Evropy v Senici.

Velikonoční turnaj - billiard-hockey šprtec – Žďár nad Sázavou – Český pohár, kat. ČP36: 1. Miroslav Škorpík (Dragons Modřice), 2. Martin Kučera (SHL Brno), 3. Jakub David (BHK IQ Boskovice)…, 5. Patrik Purket, 23. Ondřej Frýba, 39. Dalibor Frýba, 43. Petr Henych, 45. Jan Matuščín, 50. Michal Justra, 53. Ondřej Müller, 61. Petr Veis, 67. Jozef Matuščín (všichni BHC StarColor Most)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám