Hlavní obsah

Moravskoslezský kraj zve na frgály a štramberské uši

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poznat zajímavá místa, inspirovat se před zimní dovolenou nebo třeba ochutnat tradiční frgály a štramberské uši mohou v pátek a v sobotu všichni obyvatelé Zlína, kteří zavítají do Zlatého jablka, kde se v těchto dnech představuje Moravskoslezský kraj v celé své kráse.

Foto: MSK
Článek

V pátek a v sobotu proběhne v přízemí nákupní galerie Zlaté jablko akce Poznejte Moravskoslezský kraj všemi smysly, která přibližuje zajímavé lokality, kulturu i tradice tohoto kraje. Hlavní součástí prezentace je multimediální expozice tvořená panely, které zapojují všechny lidské smysly a současně zábavnou formou vzdělávají.

„Díky těmto interaktivním panelům se návštěvníci dozvídají nejen informace o jednotlivých regionech Moravskoslezského kraje, ale také získávají odpovědi na soutěžní otázky“ uvedl Petr Šimčík, zástupce Moravskoslezského kraje. Za jejich správné vyplnění získají stolní hru.

V rámci programu mohou návštěvníci shlédnout také vystoupení muzikantů a tanečníků z folklórního souboru Valašský vojvoda, ochutnat krajové speciality, vyzkoušet lyžařský simulátor nebo se nechat vyfotit u speciální fotostěny.

Programem provede moderátor Roman Pastorek. Akce proběhne 5.10. od 11. do 18. hod. a 6. 10. od 11. do 17. hod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám