Hlavní obsah

Moravskoslezský kraj má první Miss Junior

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hejtman Moravskoslezského kraje Jaroslav Palas předal ve čtvrtek 23. září v Ostravě slečně Sáře Naivertové, Moravskoslezské Miss Junior, korunku a šerpu. Slečna Naiverová bude kraj prezentovat na celostátním finále soutěže Miss Junior 2010, které se uskuteční 12. října v Praze.

Foto: Kateřina Hamrová

Hejtman Moravskoslezského kraje Jaroslav Palas, Miss Junior Moravskoslezský kraj 2010 Sára Naivertová, ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová.

Článek

Sáře je šestnáct let, studuje gymnázium v Ostravě, miluje zvířata a také sportuje. Jejím největším koníčkem, již od tří let, je tanec a v současné době hlavně latinsko-americké tance. Po maturitě by chtěla studovat lékařskou fakultu v Ostravě.

Pan hejtman Palas popřál Miss Junior Moravskoslezský kraj 2010 Sáře Naivertové hodně úspěchů nejen v soutěži, ale i v osobním životě. 

„Jsem usměvavá holka, která studuje na gymplu. Přátelé se na mě můžou obrátit s jejím problémem, říkají o mě, že jsem naslouchavá. Můžu o sobě napsat, že jsem také společenská a poznávám ráda nové lidi. Někdy mám své dny, kdy jsem náladová a přátelům lezu na nervy, to se mi děje jenom, když mě někdo zklamal nebo se něco stalo. Myslím, že by se lidi měli k sobě chovat upřímně, což já dělám. Nesnáším lži a falešné lidi. Málokdy před vystoupením nebo při jiném představení jsem nervózní. Jakmile si zvyknu na prostředí, to bývá vždycky rychle, tak je mi hned lépe. Jsem milovník zvířat, a to znamená, že mám doma hodně domácích zvířat, které mám moc ráda. Jsem jedináček, ale chtěla bych mít nějakého sourozence,“ říká o sobě Sára Naivertová, současná Miss Junior Moravskoslezský kraj 2010.

„Vstupujeme do druhé desítky druhé nejznámější a nejmasovější soutěže Miss Junior. Jsme velmi potěšeni, že po letech naší práce v oblasti budování soutěže životního stylu, hledající charisma, ne ramínko na šaty jsem získali ochranné známky na volbu Miss Junior jednotlivých krajů. Tak tedy každý kraj nyní bude mít svoji Miss Junior, která se ve svém kraji zaslouží o šíření myšlenek zdravého životního stylu, vzdělávání a budování osobnosti," uvedla ředitelka soutěží Miss Junior, Kateřina Hamrová.

"První, kdo korunoval „svoji“ Miss, byl hejtman Moravskoslezského kraje, pan Palas, který rovněž přijal nad 11. ročníkem Miss Junior záštitu. Společně s kraji pak chceme pro příští rok připravit sérii školení o zdravém životním stylu Miss Junior CAMP 2011,“ dodala Kateřina Hamrová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám