Hlavní obsah

Mladoboleslavské orientální tanečnice opět bodovaly

Novinky, Eva Shareefa

Od jara si připravovaly choreografie a trénovaly, aby na soutěži Dance of Live posbíraly 10 cen. Mladoboleslavské tanečnice taneční školy Shareefa a skupina Ameera Shahrazad byly opět úspěšné a to ve Skalici u Nového Boru.

Foto: Eva Shareefa

Po soutěži

Článek

Choreografií celé soutěže Dance of Live byla vybrána choreografie All that jazz Evy Hlávkové, alias Shareefy.

Tanečnice si na soutěž připravovaly své choreografie již od jara a to se v sobotu 22. listopadu vyplatilo. Dětská taneční skupina orientálních tanců Belly Kids  se umístila na 2. místě. Skupina Ameera Shahrazad se v kategorii junior umístila na 3. místě.

Trio Nikola Uramová, Adéla Novotná, Anička Václavková se s orientálním tancem s vějíři a šavlemi umístila v hlavní kategorii na prvním místě.  Dospělé tanečnice si vybojovaly ve svých kategoriích krásné umístění: 1. místo Bollywood Gaya s tancem Gunare, 2. místo Orient Zafir s tancem s křídly Isis a drum solem, 3. místo Flamenko Layala s mantonem . V kategorii o Pohár se na 1. místě umístila kabaretní formace Les chats de cabaret s kabaretním tancem All that jazz.

Zajímavostí je volba Miss jednotlivých kategorií. Miss se stala Alena Třeštíková a Hana Jandová, obě z taneční školy Shareefa Mladá Boleslav.

Tanečnice si den moc užily, soutěž Dance of Live byla krásně zorganizována, a pro všechny tanečnice z Mladé Boleslavi zůstane sobota 22. listopadu dlouho zapsána v jejich srdcích. 

Skupiny školy Shareefa se nyní připravují na další veřejné taneční vystoupení. Tentokrát to bude v Mladé Boleslavi, kde se v sobotu 13. prosince uskuteční Vánoční večírek taneční školy Shareefa pro členy sdružení i pro veřejnost. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám