Hlavní obsah

Mladistvý v ukradeném autě srazil v Kladně chodce

Novinky, Pavel Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Kladenské ulici Jos. Písaříka byl v pondělí 4. 7. 2011 okolo 16 hodin sražen chodec. Řidiči ještě nebylo ani 18 let a automobil odcizil.

Foto: Pavel Dvořák

Poničený dům od auta

Článek

V Kladenské ulici Jos. Písaříka byl v pondělí 4.7.2011 okolo 16 hodin sražen 63letý chodec Josef D. Automobil řídil teprve 15letý mladík, který u sebe neměl ani občanský průkaz.

Teprve 15letý mladík odcizil automobil vínové barvy značky Škoda Felicie, kterým se snažil rychle projet ulicí Jar. Merhauta, kde v zatáčce narazil do zaparkovaného automobilu Chevrolet Spark a poničil mu levý bok. Poté odbočil do ulice Jos. Písaříka, kde opět nezvládl projetí zatáčkou a srazil k zemi chodce. Cestou zvládl ještě odcizeným vozidlem poničit strom. Jeho neslavná jízda skončila vjetím na chodník a nárazem do domu.

Mladík se chtěl zřejmě předvést před svojí kamarádkou, kterou vezl ve vozidle a která potom z vozidla utekla. Mladík byl zadržen svědkem nehody, shodou okolností příslušníkem policie.

Chodec byl na místě ošetřen lékařem rychlé záhranné služby. Při nehodě utpěl, naštěstí, jen lehké poranění nohy a těžký šok.

Na místě zasahovala městská a státní policie. Byla přivolána dopravní policie, která vše šetřila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám