Hlavní obsah

Mladíkům pomsta nevyšla dle jejich představ

Novinky, František Krejčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlídka Městské policie Bílina zadržela v neděli večer dvojici mužů podezřelých ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Mladíci podle svědků rozbíjeli házením kamenů výlohu jedné z prodejen v blízkosti centra Bíliny.

Foto: Městská policie Bílina

Poškozená výplň dveří.

Článek

Strážníci bílinské městské policie přijali několik na sobě nezávislých oznámení, že dva neznámí mladíci házejí kameny na dům, kde se v přízemí nachází zastavárna, a že se jim podařilo rozbít sklo ve výloze a ve dveřích provozovny. Oznamovatelé předali strážníkům i jejich popis a směr, kudy vandalové z místa odešli.

Pro hlídku MP pak již bylo otázkou jen několika okamžiků oba podezřelé nedaleko od místa činu zadržet. Oba strážníkům z minulosti velmi dobře známí výtečníci putovali i díky všímavosti občanů do rukou Policie ČR.

Motivem činu byly, jak na místě strážníkům uvedl jeden z dvojice, neshody se zastavárníkem při předchozí obchodní transakci. Vzhledem k výši způsobené škody bude jejich řádění s největší pravděpodobností projednávat soud. Škoda byla předběžně vyčíslena na osm až deset tisíc korun. Jelikož se jeden z dvojice k činu přiznal a celou vinu vzal na sebe, nebude mít soud s případem patrně těžkou práci. Pachateli by mohl uložit trest odnětí svobody až na jeden rok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám